Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Σφαλιάρα, μπούφλα και χαστούκι!»

«Σφαλιάρα, μπούφλα και χαστούκι!»


«Σφαλιάρα, μπούφλα και χαστούκι!»

Πέντε γκολ, πέντε δάχτυλα, μία παλάμη, ένα χαστούκι. «Χαστούκι στον Μουρίνιο», είναι ο τίτλος σχεδόν όλων των ισπανικών εφημερίδων μετά την ταπεινωτική «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ. Διαβάστε τι γράφουν οι Ίβηρες για το «μαγικό» σκορ.

As: Χαστούκι στον Μουρίνιο
Η Ρεάλ Μαδρίτης συνετρίβη από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» με ένα αδιάψευστο αποτέλεσμα. Πέδρο και τσάβι έκριναν το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος και ο Βίγια καθάρισε στο δεύτερο με δύο γκολ. Η ομάδα του Μουρίνιο βρέθηκε κοντά στο τέρμα μόλις μία φορά στο δεύτερο μέρος.

Marca: Μπούφλα στην Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μπαρτσελόνα πέρασε πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου» και είναι η νέα πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. τα γκολ από τον Τσάβι και τον Πέδρο, έβαλαν στον δρόμο τη επιτυχίας την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Στη συνέχεια και ενώ η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα, ο Ιτουράλδε Γκονζάλες δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο Ρονάλντο στο 38'. Μετά το ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα συνέχισε το show της με δύο γκολ του Βίγια και ένα του Χέφρεν.

Sport: Χαστούκι στον Μουρίνιο
Ιστορική νίκη επί της Ρεάλ! 16 χρόνια μετά η Μπαρτσελόνα έπιασε ξανά από τον λαιμό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τσάβι, Πέδρο, Βίγια (2) και Χέφρε υπέγραψαν τη μαγική βραδιά.

El Mundo Deportivo: Μαεστρικό έργο στο Καμπ Νου

Τέχνη και ιστορία από την Μπαρτσελόνα με το 5-0 επί της Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι με τους Τσάβι, Πέδρο, Βίγια (2) και Χέφρεν να σκοράρουν σε μία παράσταση της ομάδας του Γκουαρδιόλα επί αυτής του Μουρίνιο.

El Pais: Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Καταλανοί πήραν το ντέρμπι με 5-0 με ρεσιτάλ παιχνιδιού στο «Καμπ Νόου».

http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/119326-%C2%AB%CE%A3%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B1,-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%C2%BB