Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Νέα ήττα για Ιντερ, τεσσάρα η Νάπολι!

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Ιντερ στην εφετινή Serie A καθώς μια εβδομάδα μετά την ήττα από τη Μίλαν, έχασε και στην Βερόνα με 2-1 από το Κιέβο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής με αποτέλεσμα να μείνει εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή!
Οι «νερατζούρι» χωρίς έντεκα (!) παίκτες λόγω τραυματισμού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29΄όταν ο Σέρτζιο Πελισιέρ με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καστελάτσι.
O Mοσκαρντέλι πέτυχε το δεύτερο γκολ της Κιέβο!

Τα νεύρα των παικτών της Ιντερ ήταν έκδηλα και στο 38’ ο Ετό έριξε εκτός φάσης μια κουτουλιά στον Σέζαρ, περιστατικό που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή ή των βοηθών του αλλά καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό!
Οι «νερατζούρι» κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Στέφανο Σορεντίνο δεν τους έκανε το χατίρι και στο 82’ ο Μοσκαρντέλι σε μιααντεπίθεση της Κιέβο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων! Η Ιντερ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 92’ με τον Ετό.
Στο τελευταίο χρονικά, παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, η Νάπολι συνέτριψε με 4-1 την Μπολόνια στο «Σαν Πάολο» και επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «παρτονεπέι» ο Μάρεκ Χάμσικ που σκόραρε δις. Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στους «ροσομπλού», παιρνόντας ως αλλαγή στο 65' στην θέση του Πορτανόβα.


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16489&subid=2&pubid=85524673