Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μπάγερν Μ. - Βασιλεία 3-0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων η Μπάγερν, η οποία επιβλήθηκε με 3-0 της Βασιλείας, χάρη στα τέρματα του Ριμπερί (35', 50') και Τίμοστσουκ (37').


Η εικόνα του αγώνα:

Φαίνεται πως η Βασιλεία δεν πίστευε ότι η Κλουζ θα κέρδιζε τη Ρόμα, καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει την πρωτοπόρο του ομίλου.

Οι Ελβετοί παραδόθηκαν στις άγριες ορέξεις του Ριμπερί, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το πείσμα του Κοντέντο στο πρώτο γκολ και την όμορφη πάσα του Μίλερ στο τρίτο, καθαρίζοντας από τις αρχές του δευτέρου μέρους το ματς.

Μετά το 3-0, οι Βαυαροί έριξαν ρυθμούς, έχοντας προφανώς στο μυαλό τους τα παιχνίδια που ακολουθούν για την Μπουντεσλίγκα.

Το κλειδί: Το δίλεπτο 35'-37'. Μέσα σε αυτό το διάστημα τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και εξανεμίστηκαν οι λιγοστές ελπίδες της Βασιλείας για πρόκριση στους “16”.

MVP: Ο Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έδειξε με τα δύο γκολ που πέτυχε ότι έχει επιστρέψει πολύ δυνατός μετά τον... μαραθώνιο που πέρασε με τους τραυματισμούς.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/BayernMunchen_Basel/300583.html