Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Να δούμε τι έγινε στα πρώτα 39 λεπτά»

Μπορεί άπαντες να στέκονται στο τελευταίο λεπτό, αλλά ο Ομπράντοβιτς στάθηκε στα υπόλοιπα... 39 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα! Ο «Ζοτς» είχε παράπονα και παραδέχτηκε πως με τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο «δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν».

«Να δούμε τι έγινε στα πρώτα 39 λεπτά»

«Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της ομάδας και ξέραμε ότι είναι πολύ καλή. Είδαμε πόσο καλά αγωνίστηκαν απόψε. Και είναι εύκολο να πει κανείς ότι σήμερα ήμασταν πολύ τυχεροί. Αλλά έμοιαζε λίγο με τον πρώτο αγώνα στην Λουμπλιάνα, όπου εκεί χάσαμε εμείς στην παράταση, αν και είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε πολύ ενέργεια στην επίθεση. Και από τον τρόπο που μας αντιμετώπιζαν αμυντικά, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες διεισδύσεις. Μας έδιναν πολύ χώρο και θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.

«Σημαντικό είναι και τα 18 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε. Αυτό μας βοήθησε για τη νίκη. Σε κάθε προπόνηση λέμε στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε περισσότερες κατοχές από τους αντιπάλους. Αυτό έγινε σήμερα. Και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Από την άλλη είχαμε πολλά λάθη, αλλά την ίδια ώρα και η Ολίμπια είχε εξίσου πολλά (σ.σ. 20 και 23)», συνέχισε.

Αναφερόμενος στον Διαμαντίδη, είπε: «Το πώς γυρίσαμε στο παιχνίδι οφείλεται και στον Διαμαντίδη που διάβασε σωστά τις άμυνες και ούτε εγώ ξέρω πόσους πόντους σκόραρε στο τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες που βρήκαν τρόπο να κερδίσουν το παιχνίδι, συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν, αλλά ειλικρινά αυτή η ατμόσφαιρα είναι πολύ μακριά από αυτή την καυτή ατμόσφαιρα που θέλουμε και που συναντάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να έχουμε περισσότερο πάθος και στις κερκίδες. Μόνο μαζί με τους οπαδούς μας, θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.

«Σήμερα δεν πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε στο τελευταίο λεπτό. Αλλά τι έγινε στα προηγούμενα 39'. Ο Παναθηναϊκός φέτος μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά πρέπει να παίξουμε στο 120% και να παίζουμε όπως δουλεύουμε στην προπόνηση. Όταν παίζεις όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ταχύτητα, χωρίς πάθος, πουλώντας φθηνά κάποιους πόντους. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες μου είναι σημαντικοί. Έρχεται το παιχνίδι με τον Άρη και όπως κάθε παιχνίδι είναι και αυτό σημαντικό», τόνισε.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=95088662